×

Premium+
Inzicht in de data achter het vastgoednieuws

De redactie houdt nauwgezet alle verhuringen, investeringen en projecten bij in een interactieve database. Ook het institutionele gebouwenpatrimonium – van kantoren over magazijnen tot retail en hotels – staat in deze database gedocumenteerd.

Tarief: 3422 € per jaar

  Nu bestellen

Nood aan vastgoeddata voor analyse? Met de Premium+ database verdiept u uw inzicht in het vastgoedlandschap. U kunt sneller trends onderkennen, anticiperen op wijzigingen in de markt en waardebepalingen scherper stellen.

Nood aan een tool voor prospectie en klantenbinding? De Premium+ database biedt info over nieuwe en bestaande spelers. Door inzicht in hun eigendommen en transacties kunt u zich beter voorbereiden op klantenwerving en onderhandelingen, en uw relatie met bestaande klanten versterken.

Op zoek naar investeringsmogelijkheden en nieuwe partners? In de Premium+ database kunt u selectief op zoek gaan naar specifieke assets die voldoen aan uw criteria, naar mogelijke joint-venture-partners, en potentiële markten en sectoren voor uitbreiding.